Call Us: (305) 371-4326

Advisering ruimtelijke ontwikkeling
Binnen de BMD hebben wij specialismen in huis met betrekking tot project- en gebiedsontwikkeling. Hierdoor kunnen wij bij aankoop, verkoop en bedrijfsverplaatsing middels diverse disciplines ondersteuning en begeleiding bieden. Dit doen wij door middel van risicomanagement (juridisch, financieel, milieutechnisch), ruimtelijke onderbouwingen, begeleiding vergunningstrajecten, omgevingsmanagement (overleg met stakeholders, opstellen BLVC-plannen) en met name de interne samenwerking bij deze diverse disciplines.

 

Mis geen enkel bericht over de ruimtelijke ontwikkelingen in uw omgeving!

Het nauwlettend volgen van de ontwikkelingen in uw omgeving is een tijdrovend en nauwkeurig proces waarbij gemakkelijk iets over het hoofd wordt gezien. Om u deze zorg uit handen te nemen, ontwikkelde BMD Advies een innovatieve service: LocisSpotter.

Wijzigingen in de omgeving van uw bedrijf kunnen een grote impact hebben op uw bedrijfsvoering. Zo kan woningbouw de uitbreiding van uw bedrijf onmogelijk maken. Ook de vestiging van een inrichting met grote hoeveelheden gevaarlijke stoffen kan van invloed zijn op uw eigen mogelijkheden. Als u een zienswijze wilt indienen, bijvoorbeeld bij de publicatie van een bestemmingsplan, gelden hiervoor strakke termijnen. Bent u te laat? Dan hebt u geen recht van spreken meer. Met LocisSpotter krijgt u een eigen spotter, die de ruimtelijke ontwikkelingen in uw omgeving op de voet volgt.

Benieuwd naar de voordelen van LocisSpotter voor uw bedrijf? Neem dan eens een kijkje op www.locisspotter.nl.